Hjälp

Här försöker vi besvara frågor som kan uppkomma när man ska köpa plastpåsar, vare sig det gäller med eller utan tryck.  Är det något ni undrar över men inte fått svar på? Kontakta oss genom formuläret så hör vi av oss så fort vi hinner. 

 

Offert förfrågningar besvaras inom 24h!

 

Beställning

Vad Vi Behöver Veta

  • Vilken modell av plastpåse ni önskar (Stansadpåse, hängslepåse, däckpåse, blockadpåse)
  • Storlek på påsen (bredd + eventuellt invik x höjd) Invik på påsen, tex 1x50 för 5cm invik nedifrån. Eller 2x80 för 8cm invik från sidorna. Tex 270+(2x80)x550.
  • Tjocklek på önskad plastpåse med tryck. 
  • HD eller LD plastpåse
  • Färg på påsen
  • Antal påsar. Det levererade antalet kan variera med ungefär 5% från beställning.
  • Antal tryck färger (upp till 6-färger per sida)
  • Antal tryck sidor 1 eller 2

Priser

Eftersom vi använder oss av olika tryckmetoder är det väldigt svårt att sätta priser direkt på hemsidan. Vi har därför 24h svar på alla offert förfrågningar vare sig det gäller plastpåsar eller någon av våra andra produkter.

Betalning

Betalning av produkter sker mot faktura 15 dagar netto efter kreditgodkännande.

Påsar med tryck/DBD Trade reserverar sig rätten att kräva förskottsbetalning i de fall att kunden vid kreditkontroll inte uppfyller ställda krav.

Dröjsmålsränta debiteras med 12% efter fakturans förfallodag. Om förfallodagen infaller på antingen en lördag, söndag, helgdag eller dag som enligt skuldebrevslagen (1936:81) 5 § 2 stk jämställs med helgdagar i Sverige, skall som utgångspunkt förfallodagen flyttas till den första arbetsdag därefter.

Grafiskinformation

Kliché/Tryckplåt

Vi beräknar kostnaden för denna efter antal färger i trycket, samt hur stor tryckytan är.  Vid samma order(repeatorder) kan klichén återanvändas om trycket är det samma och ingen avgift kommer tas ut för ny kliché.

Tryckinformation

Samtliga delar i tryckunderlaget skall vara vektoriserade, och all text skall vara konverterad till textkonturer.
Grafik, fonter samt liknande skall vara inbäddat i filen.

Leveranser

Leveranstider

Alla produkter som finns i lager skickas inom 1-2 arbetsdagar (Meddelas vid beställning per mail/telefon) Leveranstider på produkter med tryck som plastpåse/bärkasse tex är ca30 dagar efter godkänd korrektur.  Notera att angivet leveransdatum på ordern endast är preliminärt och Påsar med tryck/DBD Trade friskriver sig ansvar för leveransförseningar som beror på omständigheter utanför vår kontroll.

Leveransvillkor

Fritt Påsar Med Trycks lager i Stockholm om inte annat anges. Möjlighet till eget fraktavtal finns om så önskas.

Plastpåsar

Mått

Vi trycker både plastpåsar efter era egna mått samt efter vanliga gällande standardmått på den Svenska marknaden. Önskar ni specialmått på era plastpåsar kan vi även ordna det, vänligen kontakta oss så ska vi se vad vi kan göra.

Antal Färger

Vi trycker plastpåsar / bärkassar i upp till 6 färger. Alla våra modeller av plastpåsar kan beställas med tryck på båda sidorna. 

LDPE

Släta påsar görs oftast i LDPE. En plastpåse med högre kvalitetskänsla än HDPE påsar.

Low-density polyethylene

HDPE

Prassel påsar görs oftast i HDPE. Oftast görs HDPE plaspåsar tunnare jämfört med LDPE.

High-density polyethylene